Silopi’de roketatarlı saldırı: 1 şehit, 4 yaralı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde teröristler tarafından zırhlı araca düzenlenen roketatarlı saldırıda 1 polis şehit oldu, 4 polis yaralandı. Teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatılan ilçede, sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, 1 teröris

Silopi’de roketatarlı saldırı: 1 şehit, 4 yaralı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde teröristler tarafından zırhlı araca düzenlenen roketatarlı saldırıda 1 polis şehit oldu, 4 polis yaralandı.

Teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatılan ilçede, sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, 1 terörist etkisiz hale getirildi.

Edinilen bilgilere göre, olay, Cudi Mahallesi'nde sabaha karşı meydana geldi. Teröristler tarafından devriye görevi yürüten zırhlı polis aracına roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, 1 polis şehit oldu, 4 polis ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslar İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Saldırının ardından bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Operasyon sırasında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada ise 1 terörist öldürüldü. İlçe Kaymakamlığı, teröristlerin yakalanması için saat 04.30'dan ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem