Silopi'de Emniyet'e bombalı saldırı

Şırnak'ın Silopi ilçesi Emniyet Amirliğine el bombalı saldırı düzenledi. Emniyet binası el bombanın atılması sonucu meydana gelen patlamada emniyet amiri A.Y. ağır yaralandı.Alınan bilgiye göre, Şırnak Merkez, Silopi ve Cizre ilçelerinde Suriye'nin kuzeyi

Silopi'de Emniyet'e bombalı saldırı

Şırnak'ın Silopi ilçesi Emniyet Amirliğine el bombalı saldırı düzenledi. Emniyet binası el bombanın atılması sonucu meydana gelen patlamada emniyet amiri A.Y. ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Şırnak Merkez, Silopi ve Cizre ilçelerinde Suriye'nin kuzeyine yerleşen terör örgütü PKK'nın kolu PYD için kutlama yapan gruplar daha sonra bazı kurumlara saldırdı. Silopi İlçe Emniyet Amirliği binasına ise 23.30 sularında bir el bombası atıldı. Saldırı sonucu binada nöbetçi olan emniyet amiri A.Y. ağır yaralandı.

Silopi Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan A.Y. Cizre Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Emniyet amiri A.Y.'nin durumunın ağır olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler