Silivri'den mektup var!

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan ve şu anda Silivri Cezaevi'nde yatan Mehmet Haberal CHP'ye ve Kemal Kılıçdaroğlu'na TBMM'deki protestodan dolayı teşekkür mektubu gönderdi.Haberal mektubunda ''CHP yönetimi ve milletvekillerine teşekkür ediyoru

Silivri'den mektup var!

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan ve şu anda Silivri Cezaevi'nde yatan Mehmet Haberal CHP'ye ve Kemal Kılıçdaroğlu'na TBMM'deki protestodan dolayı teşekkür mektubu gönderdi.

Haberal mektubunda ''CHP yönetimi ve milletvekillerine teşekkür ediyorum. CHP Türkiye'nin sağlam omurgası olduğunu gösterdi'' ifadesini kullandı.

CHP YEMİN ETMEME KARARI ALMIŞTI

Zonguldak'tan milletvekili seçilen Mehmet Haberal, tahliye talepeplerinin reddi nedeniyle cezaevinde çıkamamış ve CHP yönetimi aynı durumdaki Mustafa Balbay'ın da durumunu göz önüne alarak parlamentoya gelip yemin etmeme kararı almıştı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem