Silahlı soygunda 2 kişi gözaltına alındı

İlçede yaklaşık bir hafta önce Saray Mahallesi Oral Sokak'ta bulunan bir markete giren kar maskeli ve silahlı 2 kişi, çalışanı ve bu sırada orada bulunan müşteriyi etkisiz hale getirerek, kasadaki yaklaşık 600 lirayı aldı.Zanlılar, daha sonra otomobille b

Silahlı soygunda 2 kişi gözaltına alındı

İlçede yaklaşık bir hafta önce Saray Mahallesi Oral Sokak'ta bulunan bir markete giren kar maskeli ve silahlı 2 kişi, çalışanı ve bu sırada orada bulunan müşteriyi etkisiz hale getirerek, kasadaki yaklaşık 600 lirayı aldı.

Zanlılar, daha sonra otomobille bölgeden uzaklaştı. Çalışanın durumu bildirmesi üzerine gelen polis ekipleri, markette incelemelerde bulundu.

İş yeri ve çevredeki güvenlik kameralarından yola çıkarak zanlıların kiralık bir otomobil kullandıklarını belirleyen polis ekipleri, bölgede 230 civarında MOBESE ve iş yeri güvenlik kamerasını inceledi.

Otomobilin il merkezine gittiğini belirleyen polis ekipleri, yerini tespit ettikleri otomobili durdurdu. Otomobilde bulunan Burak A. (19) ve Yiğit Emre G. (19) gözaltına alındı.

Otomobilde yapılan aramada, olayda kullanıldığı belirlenen bir kurusıkı tabanca, iki kar maskesi bulundu. Zanlılar, Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğindeki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan zanlıların markete girip çalışanı tehdit etmesi, kasadan parayı alıp kaçmaları iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem