Silahlı banka soygunu zanlıları yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Sarıçam ilçesi Şahintepe Mahallesi Kozan Caddesi'nde, iki hafta önce banka şubesinin soyulmasıyla ilgili çalışma sonucunda şüphelinin eşkalini belirledi. Bankanın ve çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntül

Silahlı banka soygunu zanlıları yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Sarıçam ilçesi Şahintepe Mahallesi Kozan Caddesi'nde, iki hafta önce banka şubesinin soyulmasıyla ilgili çalışma sonucunda şüphelinin eşkalini belirledi. Bankanın ve çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilen şüpheli V.B. (21) operasyonla yakalandı. Üzerinden bir tabanca çıkan şüpheli, sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Banka görevlileri tarafından da teşhis edilen şüpheli, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen V.B, tutuklandı.

Soygun anı güvenlik kamerasında

Soygun anı, bankanın güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Görüntülere göre, kapüşon takıp yüzünü bezle gizleyen soyguncunun silah doğrulttuğu kadın görevli, masasının üzerine bırakılan siyah poşeti açıyor. Güvenlik görevlisi ve başka bir personel de paraları kadın personelin açtığı poşete dolduruyor. Bu sırada içeri bir kişinin girmesi üzerine tedirgin olan soyguncu, para dolu poşeti görevliden alıyor. Bankadan yaklaşık 70 bin lira çalan zanlının halk otobüsüne binerek kaçtığı iddia edilmiş, banka görevlilerinin alarm butonuna basmalarının ardından olay yerine gelen polis ekipleri, soyguncuyu yakalamak için çalışma başlatmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler