Silahla bayram kutlaması can alıyordu

YAPILAN tüm uyarılara ve uygulanan cezalara rağmen bazı kişiler tarafından sürdürülen bayram sabahı silahla havaya ateş etme geleneği can alıyordu. İzmit'in Yenidoğan Mahallesi'nde evinin balkonunda kahvaltı masasında oturan 46 yaşındaki Orhan Tunçtuğ, ki

Silahla bayram kutlaması can alıyordu

YAPILAN tüm uyarılara ve uygulanan cezalara rağmen bazı kişiler tarafından sürdürülen bayram sabahı silahla havaya ateş etme geleneği can alıyordu. İzmit'in Yenidoğan Mahallesi'nde evinin balkonunda kahvaltı masasında oturan 46 yaşındaki Orhan Tunçtuğ, kimliği belirlenemeyen bir kişinin tabancasından çıkan kurşunla yaralandı.

Her bayram öncesi yapılan uyarılara, mahallelerde ekipler oluşturulmasına, ateş edenlerin tabancası ruhsatlı ise ruhsatının iptalinin yanı sıra ağır para cezaları verileceğinin duyurulmasına rağmen bu gelenek önlenemiyor. Bu bayram sabahı da İzmit'in çeşitli semtlerinden bayram kutlaması amaçlı silah sesleri gelirken, Yenidoğan Mahallesi Vehbi Demirel Caddesi Bayraktar Sokak üzerinde bir kişi yaralandı.

Evlerinin balkonunda kahvaltı masasında oturan Orhan Tunçtuğ nereden geldiği belirlenemeyen tabanca kurşununa hedef oldu. Ailenin polise ve 112'ye haber vermesiyle gelen ambulansla Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Orhan Tunçtuğ ameliyat edilirken, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Bayram kutlaması için havaya ateş ettiği sanılan kişinin belirlenmesi için araştırmalar sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem