Silahının ateş alması sonucu şehit olan polise son görev

Kastamonu'da silahının ateş alması sonucu ağır yaralanan ve şehit olan polis son yolculuğuna uğurlandı.

Silahının ateş alması sonucu şehit olan polise son görev
Kütahya'da yaşanan kovalamacada aracından inerken silahı ateş alan ve şehit olan polis memuru son yolculuğuna uğurlandı. 

Kütahya’da polisin ’dur’ ihtarına uymayan motosikletliyi kovalama sırasında ekip otosundan inerken tabancası kazara ateş alıp kasığından yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan trafik polisi Engin Balcı, memleketi Balıkesir’de son yolculuğuna uğurlandı.

Kütahya’da 11 gün önce, ’dur’ ihtarına uymayan motosikletli şahısları kovalarken beylik tabancasının kazara ateş alması sonucu kasığından yaralanan 46 yaşındaki polis memuru Engin Balcı, tedavi gördüğü Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşam savaşını kaybetti. 1 çocuk babası Balcı için Kütahya Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nde düzenlenen resmi törenin ardından naaşı, memleketi Dursunbey’in Tezlik Mahallesi’ne getirildi.

İkindi namazı öncesi cenaze son kez evine getirilirken, şehidin eşi Elif Balcı ve yakınları fenalık geçidi. Alınan helalliğin ardından mahalle meydanında cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına; Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Dursunbey Garnizon Komutanı Ömer Faruk Gürsoy, Balıkesir il emniyet müdür yardımcıları ve emniyet mensupları, şehidin oğlu Kadir Balcı, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dursunbey Müftüsü Mehmet Atlı tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası Engin Balcı’nın cenazesi, görev arkadaşları ve vatandaşlar tarafından toprağa verilmek üzere mahalle mezarlığına götürüldü. Defin işlemlerinin ardından şehidin tabutuna sarılı olan Türk Bayrağı ve şehidin fotoğrafı, Dursunbey Kaymakamı ve Dursunbey Belediye Başkanı tarafından şehidin eşi Elif Balcı’ya teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem