Şikede son tablo

15 şüpheli sabah 06.00 sıralarında bir otobüsle Metris Cezaevi’ne götürülürken, adliyenin önünde bekleyen yakınları tutuklama kararına tepki gösterdi. Aynı grupta yer alan Doğan Ercan, Mehmet Şen, Cengiz Demiral, Erdem Konyar ve Yavuz Ağırgöl (yaşı ve sağ

Şikede son tablo

15 şüpheli sabah 06.00 sıralarında bir otobüsle Metris Cezaevi’ne götürülürken, adliyenin önünde bekleyen yakınları tutuklama kararına tepki gösterdi. Aynı grupta yer alan Doğan Ercan, Mehmet Şen, Cengiz Demiral, Erdem Konyar ve Yavuz Ağırgöl (yaşı ve sağlık sorunları sebebiyle) ise mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Ceza mahkemesine sevk edildiler

Daha sonra adliyeye çıkarılan 11 kişiden de 3’ü (Abdullah Eker, Selim Kımıl, Abdullah Karakuz) tutuklanma talebiyle nöbetçi çıkarıldıkları 14’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklandı. Samet Erdemir, Fatih Sandal, Candemir Sarı, Adil Şahin, Murat Yakarışık, Mesut Erdoğan, Hırçın Kımıl ve Evren Kımıl ise savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

TUTUKLANANLAR

Şekip Mosturoğlu

İlhan Ekşioğlu

Cemil Turan

Bülent İbrahim İşce

Tamer Yelkovan

Bülent Uygun

Mecnun Odyakmaz

Ümit Karan

Korcan Çelikay

Ahmet Çelebi

Yusuf Turallı

Abdullah Başak

Mehmet Yenice

Sami Dinç

Ali Kıratlı

Abdurrahman Yakut

Olgun Peker

Haldun Şenman

Talat Emre Koçak

Coşkun Çalık

Hakan Karaahmet

Ömer Ülkü

Selim Kımıl

Abdulah Karakuz

Abdullah Eker

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem