‘Şike şike yalanlar gerçekler’ kitabı okuyucu ile buluştu!

Haber61/Spor Servisi -  Trabzon’un duayen gazeteci-yazar İhsan Öksüz’ün uzun süredir üzerinde çalıştığı ‘Şike şike yalanlar gerçekler’ adlı kitabı bugün yapılan imza günü ile okuyucu ile buluştu.   Kitap, 2010-2011 futbol sezonunda Fenerbahçe Kulübü Baş

‘Şike şike yalanlar gerçekler’ kitabı okuyucu ile buluştu!
Haber61/Spor Servisi -  Trabzon’un duayen gazeteci-yazar İhsan Öksüz’ün uzun süredir üzerinde çalıştığı ‘Şike şike yalanlar gerçekler’ adlı kitabı bugün yapılan imza günü ile okuyucu ile buluştu.
 
Kitap, 2010-2011 futbol sezonunda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve arkadaşlarının maçlarda şike yaparak 82 puanla tertemiz şampiyon olan Trabzonspor'un şampiyonluğunun elinden alınması sonrasında yaşanan 3 temmuz sürecini ve 16. Ağır Ceza mahkemesinde görülen ve şike yapıldığı yönünde kararın çıktığı, bu kararın uluslararası karar mercileri tarafından onaylandığı döneme ışık tutacak. 
 
 
Haber61 Yayınyıncılık tafından basılan ve dağıtımı yapılan kitap için bugün Trabzon Zorlu Grand Otel'de imza günü yapıldı. Gazeteci Yazar İhsan Öksüz, Trabzon'un iş, siyaset spor ve basın camialarından yoğun katılımın olduğu imza gününde kitabını imzalayarak okuyucu ile bir araya geldi. İmza gününe vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.
 
İmza günü saat 17.00'ye kadar sürecek.
 
apwcpnhyvzqve1rj2bdttedfpke4s6jdx6d2pcvt0ach.jpg
 

NUSRET YILMAZ: ŞİKE SÜRECİNİ UNUTTURMAYA ÇALIŞIYORLAR

Trabzonspor eski avukatlarından ve mahkeme sürecinin içinde bulunanlardan biri olan Nusret Yılmaz, imza gününde yaptığı açıklamada “Uluslararası merciler tarafından bu kitapta isimleri geçenlerin şike yaptığını tescilledi. Bu süreç kendi kahramanlarını da yarattı. Bu süreçte hiçbir cefa çekmeyip kahramanlığa soyunanlarda ortaya çıkmıştır. Başkalarının ne yaptığı kadar, Trabzonspor camiasının yapmadığı ve yapamadıkları da konuşulacaktır. Bu süreç unutturulmaya çalışılıyor. Bu süreç yokmuş gibi davranmaya çalışılıyor. Bu manada bu ve bunun gibi eserleri önemsiyorum. Tarihe not düşülmesi adına bu eserler çok önemli eserlerdir. Emeklerinden dolayı İhsan Öksüz abimize teşekkür ediyorum. Bu eserde çorbada tuz misali katkı vermeye çalıştık. Eğer katkı vermişsek bahtiyarız. Hayırlı olsun diyorum” dedi.

İHSAN ÖKSÜZ: BEN SUÇLA İLGİLENİYORUM

Şike Şike Tapeler, Yalanlar, Gerçekler Kitabının yazarı İhsan Öksüz imza gününde yaptığı konuşmada “Hepiniz hoş geldiniz. Be haddimi bilmiyorum iyi bir hatip değilim ama iyi bir yazarım ve öyle olduğumu sanıyorum. Benim ne Fenerbahçe ve Aziz yıldırımla ilgim yok. Ben sadece suçla ilgileniyorum. Suçu işleyen yakalandı. Cezasını çekti ama Türkiye Futbol Federasyonu gerekeni yapmadı. Ben bu kitapla tarihe belge bırakmak istedim. Bu kitabı okuduğunuzda kafanızda biraz bir şeyler oluşacaktır. Geldiğiniz için teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi.

NEVZAT ŞAKAR: ÇOK ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

2010-2011 yılında şampiyonluğu yapılan şike ile elinden alınan Trabzonspor’un o sezon yönetiminde bulunan eski Asbaşkan Nevzat Şakar yaptığı açıklamada “İhsan Beyi tebrik ediyorum. Çok önemli bir çalışma yaptığına inanıyorum” dedi.

aqy4oqxlenhquwcsulzyomqq-lrkkfoiybh1tsk9l570.jpg

aiocks3dgnfbqmssrzy1xpclao_dsnvbmmofm0rxlh2s.jpg

1-718.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem