'Şike şike Tapeler'e imza günü

Trabzon'un duayen gazetecilerinden İhsan Öksüz, 3 Temmuz şike sürecini, bu süreçte yapılan telefon dinlemelerinin tapeleri üzerinden kaleme aldığı, Haber61 Yayıncılık tarafından basılan 'Şike Şike Tapeler Yalanlar Gerçekler' kitabı için bugün imza günü düzenlendi.

'Şike şike Tapeler'e imza günü

Trabzon'un duayen gazetecilerinden İhsan Öksüz, 3 Temmuz şike sürecini, bu süreçte yapılan telefon dinlemelerinin tapeleri üzerinden kaleme aldığı, Haber61 Yayıncılık tarafından basılan 'Şike Şike Tapeler Yalanlar Gerçekler' kitabı için bugün imza günü düzenledi.

Akoluk Kitapevi 4. kez düzenlediği 21-29 şubat tarihleri arasında sürecek olan kitap fuarında Banu Avar, Nazan Bekiroğlu, İnci Aral, Mine Söğüt, Aslı Erdoğan, Tarık Tufan gibi önemli isimler yer alırken Türkiye’de futbolun gerçek yüzünün anlatıldığı ‘Şike Şike Tapeler Yalanlar Gerçekler’ kitabıda 2. kez imza günü ile kitapseverlerle buluştu.

Okurlar kitaba yoğun ilgi gösterirken Gazeteci - yazar İhsan Öksüz'de okuyuculara kitap imzaladı ve fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem