Siirt'te PKK'lılar çembere alındı!

Siirt ile Şırnak arasındaki kırsal alanda tespit edilen yaklaşık 20 kişilik PKK'lı grubu etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon düzenlendi.Kobra helikopterler PKK'lıların bulunduğu alanları bombalarken, teröristlerin çembere alındığı ve kaçış

Siirt'te PKK'lılar çembere alındı!

Siirt ile Şırnak arasındaki kırsal alanda tespit edilen yaklaşık 20 kişilik PKK'lı grubu etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon düzenlendi.

Kobra helikopterler PKK'lıların bulunduğu alanları bombalarken, teröristlerin çembere alındığı ve kaçış yollarının tutulduğu belirtildi.

ŞIRNAK'TA 2 ASKER ŞEHİT, 3 ASKER YARALI

Siirt'in Eruh İlçesi ile Şırnak arasında kalan Görendoruk, Dönerdöver ve Dağdöşü üçgeninde bu sabah saatlerinde arama tarama faaliyetinde bulunan güvenlik güçleri bir grup PKK'lı ile karşılaştı.

 Güvenlik güçlerini görüp kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için geniş çaplı hava destekli operasyon başlatıldı.

Siirt 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'ndan kalkan Sikorsky helikopterlerle bölgeye özel eğitimli birlikler indirilirken, Eruh'tan ise komandolar ile bölgeyi iyi bulan korucular sevk edildi.

Yaklaşık 20 kişi oldukları belirtilen PKK'lı grup çembere alındığı bildirildi. Kobra helikopterlerin PKK'lıların bulunduğu alanları bombaladığı belirtilirken, teröristlerin kaçış yolları ile stratejik noktaların tutulduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem