Siirt'te askerlerimize ateş açıldı

Siirt'in Eruh İlçesi'nde yol güvenliğini sağlayan askerlere PKK'lı teröristler tarafından ateş açıldıAskerlerin anında mevzi alıp karşılık vermesiyle çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı. Kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için başlatılan opera

Siirt'te askerlerimize ateş açıldı

Siirt'in Eruh İlçesi'nde yol güvenliğini sağlayan askerlere PKK'lı teröristler tarafından ateş açıldı

Askerlerin anında mevzi alıp karşılık vermesiyle çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı. Kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyon sürdürülüyor.

Siirt Valiliği, Eruh- Siirt karayolu üzerinde yol güvenliği sağlayan destek timine dün saat 18.00 sıralarında Gölgelikonak Köyü yakınlarında PKK'lı teröristlerin silahlı saldırı düzenlediğini açıkladı. Timdeki askerlerin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Ölen ya da yaralananın olmadığı çatışmada, PKK'lılar ormanlık alana kaçtı. Kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyonlar sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler