Siirt’te 9 terörist öldürüldü

Siirt'in Pervari ilçesi Doğanca kırsalında bir grup teröristle çıkan çatışmada 3 PKK'lı öldürülürken, Eruh ilçesi Çetinkol mevkiinde çıkan çatışmada da 6 terörist etkisiz hale getirildi.Edinilen bilgilere göre, Pervari ilçesi Doğanca Üst Bölgesi kırsalınd

Siirt’te 9 terörist öldürüldü

Siirt'in Pervari ilçesi Doğanca kırsalında bir grup teröristle çıkan çatışmada 3 PKK'lı öldürülürken, Eruh ilçesi Çetinkol mevkiinde çıkan çatışmada da 6 terörist etkisiz hale getirildi.

Edinilen bilgilere göre, Pervari ilçesi Doğanca Üst Bölgesi kırsalında asker ile bir grup terörist arasında sıcak temas yaşandı. Açılan ateşe askerin karşılık vermesi sonucu 3 terörist silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi.

Öte yanda akşam saatlerinde Eruh ilçesi Çetinkol, Dikboğaz mevkiinde askeri pusuya düşürmeye çalışan teröristlerle çatışma yaşandı. Uzun namlulu ve roketatarlı saldırıya askerin karşılık verdi. Siirt 3'üncü Tugay Komutanlığı'ndan kalkan atak helikopterle yapılan saldırıda 6 terörist etkisiz hale getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler