'Sigorta' tartışması cinayetle bitti...

Edilenen bilgiye göre, Z.A.Ç. (60), merkez Seyhan ilçesi Yeni Sanayi Sitesi'nde bulunan torna atölyesine aşçı olarak hizmet veren karısı E.Ç'yi sigortasız çalıştırdığı iddiasıyla iş yeri sahibi Kazım Agam (50) ile tartıştı.E.Ç'nin iş yerinde bulunmadığı s

'Sigorta' tartışması cinayetle bitti...

Edilenen bilgiye göre, Z.A.Ç. (60), merkez Seyhan ilçesi Yeni Sanayi Sitesi'nde bulunan torna atölyesine aşçı olarak hizmet veren karısı E.Ç'yi sigortasız çalıştırdığı iddiasıyla iş yeri sahibi Kazım Agam (50) ile tartıştı.

E.Ç'nin iş yerinde bulunmadığı sırada çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Z.A.Ç, üzerindeki bıçakla Kazım Agam'a saldırdı. Çeşitli yerlerinden yaralanan Agam, kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybetti.

Olaydan sonra kaçan Z.A.Ç, bir süre sonra polise teslim oldu. E.Ç. de bilgisine başvurulmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Olayın yaşandığı sitedeki esnaf, Kazım Agam'ın çevresinde sevilen biri olduğunu belirterek, ''Kadın burada yıllardır aşçı olarak çalışıyordu. Kadının kocası Kazım'a, 'neden sigorta yapmıyorsun' demiş ve tartışmışlar. Daha sonra da bıçaklayıp kaçmış'' dedi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem