Sigara aşkına kendisini hiçe saydı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Yaralanan motosiklet sürücüsü kendisi için gelen sağlık ekiplerini sigara içmek için bekletti.Kaza, Müftü Mahallesi Devrim Bulvarı Eski Beledi

Sigara aşkına kendisini hiçe saydı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Yaralanan motosiklet sürücüsü kendisi için gelen sağlık ekiplerini sigara içmek için bekletti.

Kaza, Müftü Mahallesi Devrim Bulvarı Eski Belediye binası karşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tolga T. (31) idaresindeki 67 TP 134 plakalı otomobil aynı istikamette seyir eden Yasin A. (21) idaresindeki 67 LB 522 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan motosiklette park halindeki 34 UM 2018 plakalı otomobile çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Yasin A. yaralandı. Yasin A. kendisine müdahale etmek için gelen 112 sağlık görevlilerini sigara içmek için bir süre bekleterek sedyeye yatmadı. Sigarasını içmesinin ardından ambulansa alınan Yasin A. tedavisi için Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Sigara aşkına kendisini hiçe saydı

Sigara aşkına kendisini hiçe saydı

Sigara aşkına kendisini hiçe saydı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem