Şiddetten kaçtı, intihar etti

Alman kocasından şiddet gördüğü için Türkiye’ye kaçan İlknur Per, Söke’deki çiftlik evinde iki küçük yavrusuyla intihar ettiAlmanya’da doğup büyüyen ve Alman kocasından gördüğü şiddet yüzünden geçici olarak Söke’ye gelen Türk anne, evinin içerisine kurduğ

Şiddetten kaçtı, intihar etti

Alman kocasından şiddet gördüğü için Türkiye’ye kaçan İlknur Per, Söke’deki çiftlik evinde iki küçük yavrusuyla intihar etti

Almanya’da doğup büyüyen ve Alman kocasından gördüğü şiddet yüzünden geçici olarak Söke’ye gelen Türk anne, evinin içerisine kurduğu düzenekle 2 çocuğuyla birlikte intihar etti. Isıtıcı üzerine koyduğu odun kömürlerinden çıkan karbonmonoksit gazıyla kendi ve çocuklarını zehirleyen İlknur Per’in (ElkeMellersh), başkalarının zarar görmemesi için evin kapısına bir not bıraktığı görüldü.

Olay; Söke’ye bağlı Güllübahçe Beldesi’ndeki evdemeydana geldi. İlknur Per, (45), Almanya’da bulunan eşi Justin Mellersh ile yaşadıkları sorunlar nedeniyle 2 çocuğuyla birlikte 2010 yılından bu yana ayrı yaşıyordu. Çifte vatandaşlığı bulunan Per’in, 10 gün önce arkadaşının Güllübahçe’deki çiftlik evine yerleştiği öğrenildi. Kapıya dün akşamasılan “Dikkat zehirli gaz. Kocaman açık bırakın” notunu gören evin bahçıvanı Orhan Akkoyun, durumdan şüphelenerek konuyu muhtar Ramazan Akgüneş’e haber verdi. Muhtar ile birlikte kapıların kilitli olduğunu ve içerden ses gelmediğini gören Akkoyun, jandarmayı aradı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, eve girdiklerinde anne İlknur Per ve çocukları Yaaniss Uri Atenter Mellersh (8) ileMira Ruth Atina Mellersh’in (6) cesediyle karşılaştı. İlknur Per’in, çocuklarıyla birlikte intihar etmek için ısıtıcı üzerinde bir kaba koyduğumangal kömürünü yanık bıraktığı, öncesinde ise evin tümkapı ve pencerelerini bant ile sıkı sıkı yapıştırdığı tespit edildi.

ALMAN EŞ 2 YILDIR ARIYORDU
 ALMAN ve Türk vatandaşlığı bulunan İlknur Per (Elke Mellersh)’in, kızı Mira (6) ve oğlu Yaaniss’i (8) 2010 yılı şubat ayından beri, Alman babaları Justin Mellersh’ten kaçırdığı ileri sürüldü. Justin Mellersh, kurduğu internet sitesinden, çocukları ve eşini görenlerin, Almanya’da polisle bağlantı kurmaları için çağrıda bulunuyor. www.mellersh.org adresli internet sitesinde; “Elke ve çocukları Alman Aile Mahkemesi ve Alman polisi tarafından aranmaktadır. Biz ve ilgili makamlar çocukların sağlık ve ruhsal durumundan endişeliyiz” ifadeleri dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem