Sıcaktan kaçan Araplar Trabzon'a geliyor

Ülkelerindeki sıcaklar nedeniyle zorlanan Araplar, kış aylarında, Türkiye'nin ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl'ü tercih ediyor. Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı doğal güzellikleri ile dünyaca ünlü Uzungöl, k

Sıcaktan kaçan Araplar Trabzon'a geliyor

Ülkelerindeki sıcaklar nedeniyle zorlanan Araplar, kış aylarında, Türkiye'nin ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl'ü tercih ediyor.

Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı doğal güzellikleri ile dünyaca ünlü Uzungöl, kar yağışının etkisi altında bulunuyor. Yolların açık olması nedeniyle yerli ve yabancı turistler Uzungöl'e gelerek konaklama yaparken, Arap turistler yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında da Uzungöl'ü mesken tuttukları gözlendi.

Uzungöl'ü çok sevdiklerini belirten Abdurrahman isimli bir Arap turist, "Uzungöl soğuktur diye korkanlar kesinlikle böyle bir şey düşünmesinler. Uzungöl çok güzel. Otellerde bütün ihtiyaçlarımız karşılanıyor. İleride ailecek buraya gelmeyi düşünüyoruz. Herkesin buraya gelmesini tavsiye ediyorum" dedi.

Sıcaktan kaçan Araplar Trabzon'a geliyor

Sıcaktan kaçan Araplar Trabzon'a geliyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem