SGK’dan promosyon açıklaması

SGK, emekli ve hak sahiplerinin taahhüt imzalamaları halinde, Denizbank'tan bir defalığına 300 TL promosyon alacaklarını duyurdu.Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK), 3 yıl süre ile aralıksız maaşlarını Denizbank'tan almayı taahhüt eden emekli ve hak sahiplerinin

SGK’dan promosyon açıklaması

SGK, emekli ve hak sahiplerinin taahhüt imzalamaları halinde, Denizbank'tan bir defalığına 300 TL promosyon alacaklarını duyurdu.

Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK), 3 yıl süre ile aralıksız maaşlarını Denizbank'tan almayı taahhüt eden emekli ve hak sahiplerinin bir defaya mahsus olarak Denizbank'tan 300 TL alacağı açıklamasında bulundu. SGK'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kurumumuzca emekli, dul ve yetimlere ilk bağlanan gelir/aylıklar ile emekli ikramiyelerinin Denizbank A.Ş. şubelerinden ödenmesi ve gelir/aylıklarını Bankadan almaya devam edecek emekli ve hak sahiplerine Promosyon ödenmesi hususunda Denizbank ile 30 Haziran 2015 tarihinde Protokol imzalanmıştır.

Kurum tarafından Denizbank A.Ş.'ye ilk defa gönderilen emekli veya hak sahiplerinin gelir/aylıklarını 3 (üç) yıl süre ile aralıksız olarak söz konusu bankadan (Denizbank A.Ş.) almaya devam etmeleri ve belirlenen taahhütnameyi imzalamaları kaydıyla, Banka tarafından bir defaya mahsus olmak üzere emekli veya hak sahiplerine 300 (üçyüz) TL promosyon ödenecektir."

(İHA9

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler