Seyir halinde alev topuna dönüştü

Bursa'da seyir halinde önce dumanlar çıkarmaya başlayan otomobil, ardından alev topuna döndü. Şans eseri sürücü olaydan yara almadan kurtuldu.Edinilen bilgiye göre, Bursa'da İzmir Yolu, İzmir istikametinde H.T.(53) kontrolündeki otomobilden bir anda duman

Seyir halinde alev topuna dönüştü

Bursa'da seyir halinde önce dumanlar çıkarmaya başlayan otomobil, ardından alev topuna döndü. Şans eseri sürücü olaydan yara almadan kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, Bursa'da İzmir Yolu, İzmir istikametinde H.T.(53) kontrolündeki otomobilden bir anda dumanlar çıkmaya başladı. Dumanları fark eden sürücü H.T. otomobilini yol kenarına çekmeye çalışırken otomobil bir anda alev aldı. Soğukkanlılığını koruyarak otomobilini yol kenarına çektikten sonra kaçan sürücünün bu hareketi ise olası bir felaketin önüne geçti. Durumu gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri patlama riskine karşı çevredeki vatandaşları uzaklaştırıp yangına müdahale etti. Yangını kısa sürede söndüren itfaiye ekipleri bir süre soğutma çalışması sürdürdü. Yapılan ilk incelemelerde alevlerin elektrik aksamından çıktığını belirleyen polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler