Sevilen dizide 'Hürrem vakası'

Ekranların sevilen dizisi Pis Yedili'den ayrılık haberi geldi. Sevilen dizi Pis Yedili'nin yakışıklı başrol oyuncusu Abdülkadir Doğulu diziden ayrıldı. Doğulu'nun ayrılık kararı ekipte şok etkisi yarattı. Bu ayrılık ünlü oyuncunun hayranlarınıda hayli üzd

Sevilen dizide 'Hürrem vakası'
Ekranların sevilen dizisi Pis Yedili'den ayrılık haberi geldi. Sevilen dizi Pis Yedili'nin yakışıklı başrol oyuncusu Abdülkadir Doğulu diziden ayrıldı.
 
Doğulu'nun ayrılık kararı ekipte şok etkisi yarattı. Bu ayrılık ünlü oyuncunun hayranlarınıda hayli üzdü .Kısa süre önce yapımcılarına ayrılmak istediğini bildiren Doğulu tüm ikna çabalarına rağmen diziden ayrılık kararının kesin olduğunu söyledi.
 
Dizinin senaristi Gani Müjde bu ayrılık üzerine '' kendisini severim ama masalımızda çok kahraman var'' dedi. Açıklamalarına devam eden Müjde'' son iki bölümde olmamasına karşın reytinglerde herhangi bir düşüş olmamıştır. Ama Kadir'in daha vefalı olmasını beklerdim. Yanlış yönlendirildiğini düşünüyorum ne zaman isterse geri dönebilir kapımız her zaman açıktır." dedi
 
Pis Yedili yeni bölümlerine Güney'siz devam edecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem