Sevil Atasoy Silivri'de...

Adli Tıp Ensititüsü Başkanı Sevil Atasoy, Ergenekon davası kapsamında Silivri'de... Ergenekon davasında tanık sıfatıyla ifadesine başvurulmak üzere çağırılan Adli Tıp Ensititüsü Başkanı Sevil Atasoy, çağrıya cevap vermediği için bugün polis zoruyla davaya

Sevil Atasoy Silivri'de...

Adli Tıp Ensititüsü Başkanı Sevil Atasoy, Ergenekon davası kapsamında Silivri'de...

 
Ergenekon davasında tanık sıfatıyla ifadesine başvurulmak üzere çağırılan Adli Tıp Ensititüsü Başkanı Sevil Atasoy, çağrıya cevap vermediği için bugün polis zoruyla davaya getirildi.
 
Adli Tıp Ensititüsü Başkanı Sevil Atasoy, tanık sıfatıyla Ergenekon davasına çağırılmıştı ancak Atasoy bu çağrılara cevap vermedi. Bunun üzerine mahkeme, Atasoy'a gelmediği takdirde polis zoruyla getirileceğini bildirdi. Mahkemenin bu kararı bugün uygulamaya kondu. Atasoy polis nezaretinde Silivri'ye getirildi. Atasoy, 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek olan Ergenekon davasında tanık olarak ifade verecek.
 
Sevil Atasoy'un, İstanbul Üniversitesi öğretim üyeleri hakkında 1. Ordu Komutanı Hurşit Tolon'a ihbar niteliğinde bir rapor hazırladığı iddia ediliyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem