Sevgilisine 65 bin kez telefon etti

Şikayette bulunan adam, adı açıklanmayan kadının kendisini her gün telefon, kısa mesaj ve elektronik posta bombardımanına tuttuğunu söyledi.Avukatları, 42 yaşındaki kadının, adamla ilişkisi olduğunu söyleyerek hareketlerinin aşırıya kaçtığını kabul etmedi

Sevgilisine 65 bin kez telefon etti

Şikayette bulunan adam, adı açıklanmayan kadının kendisini her gün telefon, kısa mesaj ve elektronik posta bombardımanına tuttuğunu söyledi.

Avukatları, 42 yaşındaki kadının, adamla ilişkisi olduğunu söyleyerek hareketlerinin aşırıya kaçtığını kabul etmediğini bildiriyorlar. 62 yaşındaki adam ise kadının sevgilisi olduğunu reddediyor.

Polis, kadının Rotterdam'daki evine baskın düzenleyip çok sayıda cep telefonu ve bilgisayara el koydu. Ancak ön duruşmada kefaletle ve "adamı rahat bırakmak" koşuluyla serbest bırakılan kadının, bir kaç saat sonra söz konusu erkeği tekrar aramakla suçlandığını kaydedildi.

Hollandalı kadın, o zamandan bu yana göz altında tutuluyor ve yakında tekrar Lahey'de mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem