Sevgi evinde gönüllü kucaklaşma

Uyguladıkları sosyal içerikli projelerle Trabzon’da birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun gelişmesine önemli katkı sağlayan Trabzon Belediyesi Gönüllü Hizmetler birimi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Son olarak Bahçecik Mahallesi’nde bulunan Sev

Sevgi evinde gönüllü kucaklaşma

Uyguladıkları sosyal içerikli projelerle Trabzon’da birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun gelişmesine önemli katkı sağlayan Trabzon Belediyesi Gönüllü Hizmetler birimi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Son olarak Bahçecik Mahallesi’nde bulunan Sevgi Evi’ni ziyaret eden Gönüllüler burada kalan kimsesiz çocuklarla buluştu. Ziyarete Sevgi Evi’nde kalan çocukların barınma koşullarını inceleyerek başlayan gönüllüler çocukların buradaki hayatları hakkında bilgi edindiler. Daha sonra çocuklarla buluşan Gönüllüler yanlarında getirdikleri yiyecek ve içecekleri çocuklara ikram ederek birlikte sohbet ettiler. Sohbetin ardından Gönüllüler ve çocuklar birlikte maç yapıp voleybol oynadılar. Duygusal anların da yaşandığı ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler