Sevdiği kızdan karşılık göremeyince...

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde dün gece bir tekstil fabrikasında çıkan yangınla ilgili fabrikanın eski işçilerinden bir kişi gözaltına alındı. Zanlının sevdiği iş arkadaşından karşılık göremediği ve rahatsızlık verdiği sebebiyle işten çıkartıldığı, bu sebeple

Sevdiği kızdan karşılık göremeyince...

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde dün gece bir tekstil fabrikasında çıkan yangınla ilgili fabrikanın eski işçilerinden bir kişi gözaltına alındı. Zanlının sevdiği iş arkadaşından karşılık göremediği ve rahatsızlık verdiği sebebiyle işten çıkartıldığı, bu sebeple fabrikayı yaktığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, daha önce aynı fabrikada işçi olarak çalışan 21 yaşındaki R.T., iş arkadaşının birini sevdiği ve karşılık göremeyince işçiyi rahatsız etmesinden dolayı fabrika yönetimi tarafından işten çıkartıldı. R.T.'nin, "Ben çalışmayınca burada kimse çalışmasın" dediği ve fabrikayı yaktığı iddia edildi. Yangından sonra jandarmaya teslim olan R.T. ifadesinin alınmasından sonra adliyeye sevk edildi.

FABRİKADA 4 MİLYON ZARAR

Fabrika Müdürü Osman Nurlu, yangının yol açtığı hasarın boyutunun sabah daha iyi anlaşıldığını ve içeride bulunan kumaş ve makinelerin tamamının yandığını ifade etti. Makine ve malzemelerin sigortalı olduğunu ancak binanın sigortasının bulunmadığını belirten Nurlu, " 2 bin 500 metrekare alanda ne malzeme, ne de makinemiz, ne da bina kaldı. Hepsi de tamamen yanmış durumda. Bizim yaptığımız tespitlere göre zararın boyutu 3,5 milyon lira ile 4 milyon lira arasında" dedi.

Nurlu, bu sabah da servislerin normal saatinde geldiğini, elemanların da servislerle fabrika sahasına geldiklerine dikkat çekerek şunları söyledi: "Sizlerin de sabah buradaki durumu görmenizi isterdik. Ağlayanlar, kendi derdini ifade edenler, zor durumda olanlar, görmeliydiniz burasını. İnsanlar buraya güvenerek bir takım taksitlere girmişler, borçlanmışlar. Onların yüzündeki hüznü gördük. Bizler elimizden gelen faaliyeti göstereceğiz. Burayı tekrar işler duruma getireceğiz. Bu konuyla ilgili ziyaretimize gelen gerek Kaymakam Bey olsun, gerekse Belediye Başkanımız olsun, onlar da yardım konusunda ellerinden gelen yardımı yapacaklarını söylediler. En azından buranın ayağa kalkması, düzenlenmesi, çevre düzeni için makine ve ekipman gibi yardımlarda bulunacaklar."

Sevdiği kızdan karşılık göremeyince...

Sevdiği kızdan karşılık göremeyince...

Sevdiği kızdan karşılık göremeyince...

Sevdiği kızdan karşılık göremeyince...

Sevdiği kızdan karşılık göremeyince...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler