Servis yapmadı diye öldürdü

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bir kişi, yemek servisi yapılmadığı iddiasıyla gazino sahibini tabancayla vurarak öldürdü. Silahlı saldırıda kalp krizi geçiren gazinonun diğer ortağı da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Uzunkum Köyü'nde Zülküf Fevzi

Servis yapmadı diye öldürdü

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bir kişi, yemek servisi yapılmadığı iddiasıyla gazino sahibini tabancayla vurarak öldürdü. Silahlı saldırıda kalp krizi geçiren gazinonun diğer ortağı da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

 

Uzunkum Köyü'nde Zülküf Fevzioğlu (42) ile Ahmet Kaplan'ın (63) işlettiği gazinoya gelen O.G. ve E.K., yemek servisi yapmadıkları iddiasıyla garsonlarla tartıştı. Restoranın dışına çıkartılan O.G. ve E.K. ile garsonlar ve gazinonun ortakları arasında kavga çıktı. Kavgada tabancasını çeken E.K. Zülküf Fevzioğlu'na ateş etti.

 

Ağır yaralanan Fevzioğlu, özel araçla Özel Ada Tıp Hastanesi'ne kaldırıldı. Ortağının yaralandığını gören Ahmet Kaplan da kalp krizi geçirdi. Kaplan, olay yerine çağrılan sağlık ekibince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Silahlı saldırıda yaralanan Fevzioğlu ile kalp krizi geçiren ortağı Kaplan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinden kaçan O.G. ve E.K.'nın yakalanması için jandarma çalışma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem