Serdar Ortaç'tan şok karar! Kürt olsam...

Serdar Ortaç Manisa'da yaşananları Twitter'da takipçileriyle değerlendirdi. Ünlü şarkıcı artık halk konseri vermeyeceğini açıkladı.Serdar Ortaç Twitter’dan kendini “Dişimi kırmışlardı Kral TV’de, Hacettepe Üniversitesi konserinde taşladılar, Manisa’da dan

Serdar Ortaç'tan şok karar! Kürt olsam...

Serdar Ortaç Manisa'da yaşananları Twitter'da takipçileriyle değerlendirdi. Ünlü şarkıcı artık halk konseri vermeyeceğini açıkladı.

Serdar Ortaç Twitter’dan kendini “Dişimi kırmışlardı Kral TV’de, Hacettepe Üniversitesi konserinde taşladılar, Manisa’da dansçımın kafası yarıldı. Kürt vatandaşlığına geçsem biter mi?” sözleriyle savundu.

Manisa'daki konserinde taşlı saldırıya maruz kalan Serdar Ortaç Twitter 'dan artık halk konseri vermeyeceği açıkladı. "Senin gibiler yüzünden Ahmet Kaya 50 yaşını göremedi" eleştirisi üzerine Ortaç, “Ben de mi ölmeliyim?” cevabını verdi.

SEVERDİ BENİ HATA ETTİM

Ortaç'ın katıldığı, "Ahmet Abi'nin Vapuru" adlı programda Ahmet Kaya'nın Ortaç'a 'evladı gibi davrandığını' yazan bir takipçisine ise Ortaç, “Hep öyleydi, severdi beni, hata ettim” yanıtı verdi.

BENDEN ARTIK PES KONSER YOK

Bir daha halk konseri vermeyeceğini duyuran şarkıcı, “Kutlama programlarına da gençler gitsin, artık benden pes” ifadelerini kullandı.

Ortaç, “Sen hatayı özür dileyerek yaptın” diyen takipçisine de “Özür dilemek büyüklük derlerdi, değilmiş demek ki” yanıtını verdi. "Gidin (Ahmet Kaya'nın) ailesinden özür dileyin" yorumu üzerine Serdar Ortaç, “Denedim, bekliyorum kabulünü” dedi.

KÜRT OLSAM BİTER Mİ?

Twitter da TT listesine giren Serdar Ortaç, Ahmet Kaya için verilen tepkilere şu sözlerle isyan etti;

*Dişimi kırmışlardı Kral TV’de, Hacettepe Üniversitesi konserinde taşladılar, Manisa’da dansçımın kafası yarıldı. Kürt vatandaşlığına geçsem biter mi?

*Üç saldırı da 20 yaralı, konser iptal.  İki dişim hâlâ kırık, neden? Rahmetliden özür de diledim. Daha ne yapayım beyler?

*Çatal attığımı ispatlayana 100 bin TL ödül vereceğim.

*Gülten Kaya affetmiyor beni. Denedim, olmadı, kısmet.

*Her yerde kamera vardı. Emniyet evlerinden alıyormuş milleti. Aman benden bilmesinler. Şikayetçi değilim.

*Ben kimseyi hor görmem kardeş. Hele Ahmet Kaya’yı asla, büyüğümdü. O seneler Türkiye başkaydı.

*‘Oku şu marşı, çabuk’ diye sahneye gelenler hâlâ aklımda. Daha 20 yaşındaydım. Gazel deseler okurdum cahillikten. Kaldı ki ‘10. Yıl Marşı’ marşım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler