Serdar Ortaç, parayı nereye yatırıyor?

MS hastalığı ile uğraşan Serdar Ortaç, yakın zamanda evliler kervanına katıldı. 7 Haziran'da evlendiği manken Chloe Loughnan'a Mecidiyeköyden 8 katlı bir bina aldı.Ünlü besteci ve şarkıcı Ortaç, yaptığı açıklamalarda hastalığının çocuk sahibi olmasına eng

Serdar Ortaç, parayı nereye yatırıyor?

MS hastalığı ile uğraşan Serdar Ortaç, yakın zamanda evliler kervanına katıldı. 7 Haziran'da evlendiği manken Chloe Loughnan'a Mecidiyeköyden 8 katlı bir bina aldı.

Ünlü besteci ve şarkıcı Ortaç, yaptığı açıklamalarda hastalığının çocuk sahibi olmasına engel olmadığını söyledi. Hızlı bir hayat yaşayan Ortaç'da kazandığı para ile yatırım yapanlar arasında. 

Yoksul bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Serdar Ortaç, babasının mesleğini devam ettirmek adına adım atıyor. Babasının mesleği tornocı olan Ortaç, bu alanla alakalı fabrika kurdu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem