Serbest kalan işçinin evinde sevinç

Irak'ın başkenti Bağdat'ta 28 gün önce çalıştıkları stadyum inşaatından bir grup tarafından kaçırılan ve bu sabah serbest bırakılan 16 işçiden biri olan Muzaffer Kaya'nın evinde sevinç yaşanıyor.11 ay önce ailesini geçindirmek için Irak'ın başkenti Bağdat

Serbest kalan işçinin evinde sevinç

Irak'ın başkenti Bağdat'ta 28 gün önce çalıştıkları stadyum inşaatından bir grup tarafından kaçırılan ve bu sabah serbest bırakılan 16 işçiden biri olan Muzaffer Kaya'nın evinde sevinç yaşanıyor.

11 ay önce ailesini geçindirmek için Irak'ın başkenti Bağdat'a giden Muzaffer Kaya (28), 2 Eylül günü çalıştıkları stat inşaatında Şii bir örgüt tarafından 18 arkadaşıyla birlikte kaçırılmıştı. Daha sonra yapılan görüşmelerle birlikte iki işçi serbest bırakılırken, aradan geçen 28 günün ardından 16 işçi de örgüt tarafından serbest bırakıldı. Diriliş Mahallesi 48'inci Sokak'ta kızları Melike (8) ve Hüsne (5) ile birlikte yaşayan Marziye Kaya, eşinin serbest bırakıldığı haberini alınca büyük sevinç yaşadı. Eşinin serbest bırakıldığını öğrendiğinde büyük mutluluk yaşadığını söyleyen Kaya, "Biz çok mutluyuz. Allah devletimize zeval vermesin. Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza çok teşekkür ediyorum. Bir an önce eşim evine gelecek" dedi.

Eşinin akşam yola çıkacağını ve Sivas'a geleceğini belirten Kaya, "Ben iki gün önce serbest bırakıldığını öğrenmiştim. Aslı var mı yok mu? Diye endişeliydim. Sabah da kayınbiraderim aradı. Kesin serbest bırakıldığını söyledi. Şirket gidip alacakmış bekliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler