Serbest kalan işçi artık evinde

Irak'ta kaçırıldıktan sonra dün serbest bırakılan işçilerden Necdet Yılmaz, Ankara'daki evine geldi.Bağdat'ta kaçırılan ve dün serbest bırakılan iki işçiden Necdet Yılmaz İstanbul'dan Ankara'ya geldi. Uçakla Esenboğa Havaalanı'na gelen Yılmaz, daha sonra

Serbest kalan işçi artık evinde

Irak'ta kaçırıldıktan sonra dün serbest bırakılan işçilerden Necdet Yılmaz, Ankara'daki evine geldi.

Bağdat'ta kaçırılan ve dün serbest bırakılan iki işçiden Necdet Yılmaz İstanbul'dan Ankara'ya geldi. Uçakla Esenboğa Havaalanı'na gelen Yılmaz, daha sonra Yenimahalle'deki evine geçti. Evine gelişinde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Yılmaz, diğer arkadaşları ile ilgili olarak işçileri kaçıranların bırakacakları izleniminin olduğunu söyleyerek, "Ne için olduğunu bilmiyoruz. Kötü bir muamele yapılmadı, başka bilgi yok" ifadelerini kullandı.

Yılmaz, kendilerine iyi bakıldığını söyleyerek, "Bizlere çay, yemek ikram ettiler. Çok iyi davrandılar. "Misafirimizsiniz" dediler" şeklinde konuştu.

Serbest kalan işçi artık evinde

Serbest kalan işçi artık evinde

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler