Şenol Güneş'ten Suruç açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi'ndeki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Avusturya kampının ilk gününde basın mensuplarıyla sohbet eden Güneş, beklenmedik ve uzun zamandır gündemde

Şenol Güneş'ten Suruç açıklaması
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi'ndeki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
 
Avusturya kampının ilk gününde basın mensuplarıyla sohbet eden Güneş, beklenmedik ve uzun zamandır gündemde olmayan bir olayla karşı karşıya kaldıklarını belirterek, "Bugün maalesef kötü bir haberle, tekrar kötü günlere dönmüş gözüküyoruz. Sayıyı bilmiyoruz ama sayıya bakmamak lazım. Ölen tüm kardeşlerimiz, hepimizin yüreğini parçaladı" dedi.
 
Şiddetin ve terörün bitmesini arzuladıklarını kaydeden tecrübeli teknik adam, "Siyasilerin çalıştığını görüyoruz, maalesef çok mesafe alınmadığını da görüyoruz. Ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Umarım acıları daha fazla büyümez. Kampın ilk günü başlamadan bunları duymak hepimizi üzmüştür. İnsanlara hiçbir şey olmasın. Olumsuzluk görmeyelim diyoruz. İnşallah buna da çözüm bulunur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler