Şener Erdoğan ile görüşecek

Sadri Şener'in, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmek için başvuruda bulunduğu öğrenildi.Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in, önümüzdeki hafta sonu Trabzon ve Rize'de bir dizi açılış ve etkinliğe katılacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmek

Şener Erdoğan ile görüşecek

Sadri Şener'in, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmek için başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in, önümüzdeki hafta sonu Trabzon ve Rize'de bir dizi açılış ve etkinliğe katılacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmek için başvuruda bulunduğu öğrenildi. 

Şener'in Başbakan'la görüşmesi halinde önce Akyazı'da yapılacak yeni stadyum ve tesislerle ilgili bilgi vereceği ve 58'inci maddenin kaldırılmasıyla ilgili rahatsızlıklarını ileteceği vurgulandı.

Ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi finaline davetli 32 kulüp başkanından biri olan Şener'in, Münih ziyaretinde UEFA Başkanı Michel Platini ve Genel Sekreter İnfantino ile görüşerek son gelişmeler hakkında bilgi vereceği de kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler