Şener "Bu ödülü almaktan onur duyduk"

TAV Havalimanları tarafından iç ve dış hat terminalleri işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, gösterdiği gelişimle yılın havalimanı seçildi. Havacılık endüstrisinin önde gelen isimlerinden oluşan jüri tarafından belirlenen ödüller, Kanada Montreal’de düz

Şener "Bu ödülü almaktan onur duyduk"

TAV Havalimanları tarafından iç ve dış hat terminalleri işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, gösterdiği gelişimle yılın havalimanı seçildi. 

Havacılık endüstrisinin önde gelen isimlerinden oluşan jüri tarafından belirlenen ödüller, Kanada Montreal’de düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Yılın havalimanı ödülünü Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal ve TAV Havalimanları adına Strateji Direktörü Waleed Youssef aldı. DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, “Dünya ve Türkiye hava trafiğinin önemli bir bölümünü sevk idare eden, milyonlarca yolcuya hizmet veren Atatürk Havalimanımız, sektör otoritelerinin gıptayla izlediği örnek bir yönetimsel başarı sergiliyor" dedi.

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in kardeşi Sani Şener de, “Havacılık endüstrisinin seçkin isimlerinden oluşan jüri tarafından belirlenen bu ödülü almaktan onur duyuyoruz. Bu ödülün İstanbul Atatürk Havalimanı’nın her yıl ortalama yüzde 20 gibi olağanüstü bir hızla büyümekte olduğu bir dönemde alınmış olması ayrıca büyük bir başarıdır. Bu durum, TAV’ın artan ve gelişen yolcu operasyonlarını yüksek performans göstererek yürütmeyi ve üst düzey standartları korumayı başardığını gösteriyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem