Sendikalar kararını verdi

DİSK, KESK, TMMOB, TTB ve TDHB ortak karar alarak yarın alanlara çıkma kararı aldı. DİSK Genel Başkanı Kâni Beko, Başkanlar Kurulu ve DİSK Yönetimi'nden 30 kişinin yaptığı toplantı sonrası aldıkları karara ilişkin ilk açıklamayı yaptı. Beko, ‘genel grev'

Sendikalar kararını verdi
DİSK, KESK, TMMOB, TTB ve TDHB ortak karar alarak yarın alanlara çıkma kararı aldı.
 
DİSK Genel Başkanı Kâni Beko, Başkanlar Kurulu ve DİSK Yönetimi'nden 30 kişinin yaptığı toplantı sonrası aldıkları karara ilişkin ilk açıklamayı yaptı. Beko, ‘genel grev' ifadesini kullanmadan “Üretimden gelen gücümüzü kullanarak alanlara çıkacağız” dedi.
 
KESK Genel Sekreteri İsmail Hakkı Tombul da “Yarın KESK üyeleri işyerlerine gidecek. Buralarda bildiri okunacak. Daha sonra üretimden gelen gücümüzü kullanarak üyelerimi alanlara çıkacak” dedi.
 
KESK Genel Sekreteri Tombul, DİSK'in yanı sıra Türk Tabipler Birliği (TTB), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ve Türk Diş Hekimleri Birliği'nin ortak karar aldıklarını açıkladı. Tombul, anılan örgütlerin üyelerinin yüzbinlerle ifade edildiği aktardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem