Semra Özal’ın kardeşi toprağa verildi

8'inci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın kayınbiraderi, İsmail Mehmet Yeyinmen son yolculuğuna uğurlandı.75 yaşında hayatını kaybeden 8'inci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın kayınbiraderi, Semra Özal'ın kardeşi Ismail Mehmet Yeyinmen için Zincirlikuy

Semra Özal’ın kardeşi toprağa verildi

8'inci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın kayınbiraderi, İsmail Mehmet Yeyinmen son yolculuğuna uğurlandı.

75 yaşında hayatını kaybeden 8'inci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın kayınbiraderi, Semra Özal'ın kardeşi Ismail Mehmet Yeyinmen için Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazını müteakiben cenaze töreni düzenlendi. Yeyinmen'in cenaze törenine, merhum Turgut Özal'ın eşi Semra Özal, oğlu Ahmet Özal, Mehmet Yeyinmen'in çocukları Ali Yeyinmen ve kızı Ayşe Wienerg, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Ali Müfüt Gürtuna ve Mehmet Ali Ilıcak katıldı.

Cenaze töreninde konuşan Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, "Dayım çok önemli bir insandı. 75 yaşındaydı. Birkaç senedir sıkıntı çekiyordu. Hastalığı vardı. En son zaten yurtdışındaydı. Türkiye'ye geldi ve 1 ay sonra da vefat etti. Dönmek istedi kendi topraklarına. Allah rahmet eylesin, bizim ailemizde önemli bir insandı. Annemin erkek kardeşi, küçük kardeşiydi. Türkiye için de önemli bir insandı. Yazık oldu, çok erken gitti. Allah rahmet eylesin" dedi.

Kardeşinin kanserle mücadele ettiğini, yurtdışında yaşadığını söyleyen Semra Özal ise "Maalesef kaybettik" diyerek, kardeşinin "Kendi toprağımda olmak istiyorum" dediğini belirtti.

Yeyinmen, Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Semra Özal’ın kardeşi toprağa verildi

Semra Özal’ın kardeşi toprağa verildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem