Şemdinli operasyonu tamamlandı

 Hakkari Valiliği Şemdinli'deki operasyonların tamamlandığını, çok sayıda terör örgütü PKK mensubunun etkisiz hale getirildiğini duyurdu.Valilikten yapılan açıklamada şöyle denildi:"PKK terör örgütünce Şemdinli kırsalında gerçekleştirilen eylemler üzerine

Şemdinli operasyonu tamamlandı

 

Hakkari Valiliği Şemdinli'deki operasyonların tamamlandığını, çok sayıda terör örgütü PKK mensubunun etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada şöyle denildi:

"PKK terör örgütünce Şemdinli kırsalında gerçekleştirilen eylemler üzerine, güvenlik güçlerimizce hava destekli olarak 23 temmuz 2012 günü başlatılan operasyonlar, 11 ağustos 2012 cumartesi sabahı itibariyle tamamlanmıştır. Titizlik ve kararlılıkla sürdürülen operasyonlar sonucunda, PKK terör örgütü, hain amaçlarına ulaşamamış ve çok sayıda pkk terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler