Selam vermek isterken şehit oldu

Kahramanmaraş'ta şehit düşen polisin, halı sahada maç yapan öğretmenlere selam vermek için durduğu öğrenildi.Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda şehit düşen Yavuz Bayal'ın, devriye görevi esnasında, halı sahada

Selam vermek isterken şehit oldu

Kahramanmaraş'ta şehit düşen polisin, halı sahada maç yapan öğretmenlere selam vermek için durduğu öğrenildi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda şehit düşen Yavuz Bayal'ın, devriye görevi esnasında, halı sahada maç yapan öğretmenlere selam vermek için durduğu öğrenildi.

MAÇ YAPAN ÖĞRETMENLERE SELAM VERDİ
Pazarcık'ta yaşanan hain saldırı ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Eşiyle birlikte geçen yıl Pazarcık'a tayini çıkan ve Bölge Trafik'te görev yapan Yavuz Bayal, devriye görevini sürdürürken, Gölbaşı yolu üzerindeki halı sahaya uğradı.

Burada maç yapan öğretmenlere selam veren Bayal, yanında bulunan meslektaşı Hacı Kalkan ile şehir merkezine doğru yol almak için, araçların geçişini bekleyerek, anayola geçmek istedi.

Tam bu esnada, ışıklandırması da olmayan kara yolunda silahlı saldırı yaşandı. Silahların patlamasıyla halı sahada maç yapanlar da kendilerini yere attı. Halı saha sahibi Ali Arıcan'ın kucakladığı polisler daha sonra Pazarcık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bayal, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit düştü. Şehidin, kendisi gibi polis olan ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nde görev yapan eşi Tuğba Bayal da olayın şokunu yaşadı.

Saldırıdan haberdar edilen genç polise, sakinleştirici iğne yapıldı.

TERÖRÜ KINADILAR
Geçen sene İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki görevlerinin ardından eşi ile birlikte Pazarcık'ta göreve başlayan şehit polis Yavuz Bayal'ın ilçe halkı tarafından da çok sevildiği öğrenildi.

Sürekli halı saha maçlarında vatandaşlarla bir araya gelen Bayal'ın sosyal kişiliğiyle insanlarla kısa sürede kaynaştığı belirtildi. Öte yandan, yaşanan tüm bu olayların ardından, Pazarcık ilçe halkının da terör saldırısından rahatsızlık duyduğu görüldü.

İlçede 20 yıldır böyle menfur bir olayın yaşanmadığını kaydeden vatandaşlar, terörü kınayarak, saldırıyı kınadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler