Sel suları 2 kişiyi yutuyordu

 İzmir’de akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur caddeleri göle çevirdi. Buca'da bir sokakta sel suları, aracı metrelerce sürükledi. Otomobil içerisindeki iki kişi, araçtan güçlükle inip kaldırıma çıkarak canlarını kurtardı. O anlar amatör bir k

Sel suları 2 kişiyi yutuyordu

 

İzmir’de akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur caddeleri göle çevirdi. Buca'da bir sokakta sel suları, aracı metrelerce sürükledi. Otomobil içerisindeki iki kişi, araçtan güçlükle inip kaldırıma çıkarak canlarını kurtardı. O anlar amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. 
 
YOLLAR GÖLE DÖNDÜ
 
Yollarda birikintilere ve su baskınlarına yol açan yağış nedeniyle başta kent merkezi olmak üzere birçok güzergahta birikintiler oluştu.
 
İtfaiye ekipleri, ev ve iş yerindeki su baskınına müdahale etti.
 
Şehir merkezinde Pasaport, Gültepe, Halkapınar, Güzelyalı, Buca, Karabağlar, Karşıyaka ilçelerinden çok sayıda su baskını ihbarı geldi.
 
Yağış nedeniyle Lufthansa Havayolları’na ait bir yolcu uçağı da Çiğli'deki askeri havalimanına zorunlu iniş yaptı.Buca ilçesinde yağış nedeniyle yer yer çökmeler meydana gelirken 1'inci Kordon'da doğalgaz çalışması için açılan ve yağmur sularıyla dolan çukura giren bir otomobil çekiciyle bulunduğu yerden çıkarıldı.
 
Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre 1,5 saatte metrekareye 20,1 kilogram yağış düştüğü kentte yağış gece boyunca aralıklarla etkili olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem