Sel Ali amcayı canından etti!

Sağanak yağışın gün boyu etkili olduğu Sason'da sel sularına kapılan Ali Aydar (60), hayatını kaybetti. Çok sayıda hayvanın sel sularına kapılıp telef olduğu selde yüzlerce dönüm çilek ve buğday ekili alan zarar gördü. Bir çok köyde de yıkılma tehlikesine

Sel Ali amcayı canından etti!

Sağanak yağışın gün boyu etkili olduğu Sason'da sel sularına kapılan Ali Aydar (60), hayatını kaybetti. Çok sayıda hayvanın sel sularına kapılıp telef olduğu selde yüzlerce dönüm çilek ve buğday ekili alan zarar gördü. Bir çok köyde de yıkılma tehlikesine karşı evlere girilemiyor.

Köprübaşı Köyü Muhtarı Abdullah Şahin, zararlarının yüz binlerce TL olduğunu belirtti. Köydeki kerpiç evlere vatandaşların girmeye cesaret edemediğini belirten Şahin, bir çok köylünün yağışın devam etmesi halinde evlerine girmeyeceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler