Şehti polisler için 7 gözaltı!

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçesi'nde önceki gün polis memuru Ali Kızıloğlu'nın şehit edilmesiyle ilgili olarak 7 kişiyi gözaltına alındı.Merkez Kayapınar İlçesi'nin Peyas Mahallesi'nde önceki akşam evinin önünde kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırıs

Şehti polisler için 7 gözaltı!

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçesi'nde önceki gün polis memuru Ali Kızıloğlu'nın şehit edilmesiyle ilgili olarak 7 kişiyi gözaltına alındı.

Merkez Kayapınar İlçesi'nin Peyas Mahallesi'nde önceki akşam evinin önünde kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısında şehit olan polis memuru Ali Kızıloğlu soruşturmasıyla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sabah operasyon başlattı.

Operasyon kapsamında Diyarbakır'da belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapıldı ve 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülerek sorguya alındığı öğrenildi.

Diyarbakır'da geçen pazartesi günü polis memuru Osman Bal'ın şehit edilmesiyle ilgili soruşturmanın da sürdüğü, ancak bu olayla ilgili henüz kimsenin gözaltına alınmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler