Şehitten geriye bu görüntüler kaldı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde teröristlerin kurduğu hain tuzakta şehit olan özel harekat polisi 33 yaşındaki Sabri Altınbaş'tan geriye oğlu ile çekilmiş video kaldı.Dün akşam, Şırnak'ın Silopi ilçesinde teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı bomban

Şehitten geriye bu görüntüler kaldı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde teröristlerin kurduğu hain tuzakta şehit olan özel harekat polisi 33 yaşındaki Sabri Altınbaş'tan geriye oğlu ile çekilmiş video kaldı.

Dün akşam, Şırnak'ın Silopi ilçesinde teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı bombanın zırhlı polis aracının geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatılması sonucunda şehit düşen Sabri Altınbaş'tan geriye oğluyla çekildiği görüntüleri kaldı. Evli ve 1,5 yaşında bir çocuğu olan Altınbaş'ın video paylaşım sitesinde oğlu ile çekilmiş görüntüleri yürekleri dağladı.

Görüntülerde 1,5 yaşındaki Bera Zeki'nin babası ile kahkahalarla oynadığı görülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler