Şehitlerin cenazeleri memleketlerinde

Geçtiğimiz pazar günü Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde terör saldırısında şehit olan Sözleşmeli Er Resul Coşkun ile Piyade Er Muharrem Öksüz'ün cenazeleri memleketi Konya'ya getirildi.Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde PKK'lı teröristlerin düzenlediği hain sald

Şehitlerin cenazeleri memleketlerinde

Geçtiğimiz pazar günü Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde terör saldırısında şehit olan Sözleşmeli Er Resul Coşkun ile Piyade Er Muharrem Öksüz'ün cenazeleri memleketi Konya'ya getirildi.

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde PKK'lı teröristlerin düzenlediği hain saldırı sonucu şehit olan 16 askerden, 23 yaşındaki Sözleşmeli Er Resul Coşkun ile 20 yaşındaki Piyade Er Muharrem Öksüz'ün cenazeleri sabah saatlerinde askeri uçakla Konya Havalimanı'na getirildi. Şehit asker için havaalanında tören mangası ile karşılama gerçekleştirildi. Karşılama törenine askeri ve mülki erkan katıldı. Şehidin cenazesi uçaktan indirildikten sonra yakınları gözyaşları içinde cenazelerin taşınacağı cenaze arabasına eşlik ettik. Ayakta durmakta güçlük çeken şehidin yakınları güçlükle sakinleştirildi. Daha sonra şehit Coşkun ve Öksüz'ün cenazeleri baba evlerine götürüldü.

Sözleşmeli Er Resul Coşkun bugün öğle namazına müteakip Musalla Mezarlığı'ndaki kılınacak namazgahlıkta cenaze namazı sonrası Konya Şehitliği'ne defnedilecek. Piyade Er Muharrem Öksüz ise merkez Karatay ilçesine bağlı Divanlar Mahallesi'nde yine öğle namazın müteakip kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacak.

ŞEHİTİN ANNESİ OĞLUNU ASKER SELAMIYLA KARŞILADI

Sözleşmeli Er Resul Coşkun'un annesi Sıdıka Coşkun oğlunu havalimanında asker selamıyla karşıladı. Oğlunun cenazesi askeri uçaktan indirildiği sırada asker selamı veren anne Sıdıka Coşun, "Ağlamayacağım. Düşmanlarımı güldürmeyeceğim. Biz onlara güleceğiz inşallah. Dik duracağım ben" dedi.

İHA)

Şehitlerin cenazeleri memleketlerinde

Şehitlerin cenazeleri memleketlerinde

Şehitlerin cenazeleri memleketlerinde

Şehitlerin cenazeleri memleketlerinde

Şehitlerin cenazeleri memleketlerinde

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem