Şehitlerimizden biri Binbaşı!

Hakkari-Çukurca karayolunda meydana gelen mayınlı saldırıda biri binbaşı, 11 asker şehit düştü. Olayda 11 asker de yaralandı. Hayatını kaybeden binbaşının tabur komutanı olduğu belirtiliyor. Alınan bilgiye göre, patlama, Hakkari-Çukurca karayolunun 15'inc

Şehitlerimizden biri Binbaşı!

Hakkari-Çukurca karayolunda meydana gelen mayınlı saldırıda biri binbaşı, 11 asker şehit düştü. Olayda 11 asker de yaralandı. Hayatını kaybeden binbaşının tabur komutanı olduğu belirtiliyor.

Alınan bilgiye göre, patlama, Hakkari-Çukurca karayolunun 15'inci kilometresindeki Vali Erdoğan Gürbüz Çeşmesi yakınlarında bu sabah saat 09. 00'da meydana geldi. C-4 ve amonyum nitratla güçlendirilmiş mayın, askeri konvoyun geçişi sırasında patlatıldı.

Terör örgütü mensupları, uzaktan kumandalı mayını patlattıktan sonra askeri konvoyu yoğun ateş altına aldı. Olayda 1'i binbaşı, 7 asker şehit düştü, 11 asker de yaralandı. Olaydan sonra Hakkari-Çukurca karayolu trafiğe kapatılırken, bölgede geniş çağlı operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem