Şehitlerimiz uğurlanıyor...

Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki terörist saldırıda şehit olan askerler toprağa veriliyor.Hain saldırıda şehit olan Mustafa Güney ve Gökhan Yıldırım Adana, Noyan Aydın Zonguldak-Ereğli, Aykut Delimehmetoğlu Ankara-Çubuk, Mehmet Kaz Gaziantep-Nizip, Necmet

Şehitlerimiz uğurlanıyor...

Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki terörist saldırıda şehit olan askerler toprağa veriliyor.Hain saldırıda şehit olan Mustafa Güney ve Gökhan Yıldırım Adana, Noyan Aydın Zonguldak-Ereğli, Aykut Delimehmetoğlu Ankara-Çubuk, Mehmet Kaz Gaziantep-Nizip, Necmettin Torun Samsun-Alaçam, Emrah Eker Giresun-Dereli ve Gökhan Kaplan Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde düzenlenecek törenlerin ardından toprağa verilecek.

ANKARA'NIN ŞEHİDİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR
Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsalında teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Aykut Delimehmetoğlu son yolculuğuna uğurlanıyor. Ankara'nın Çubuk ilçesinde düzenlenen cenaze törenine Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kuvvet komutanları ile milletvekilleri katılıyor.

Çubuk Merkez Cami'nde kılınan öğle namazının ardından şehit Jandarma Onbaşı Aykut Delimehmetoğlu için cenaze namazı kılınacak. Cenazede şehidin anne ve babası ile kız kardeşleri taziyeleri kabul ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler