Şehitler babaocaklarında !

 Hakkari'nin Çukurca ilçesinde yaşanan çatışmalarda şehit olan uzman çavuşlar Fırat Yıldırım, Fevzi Algönül ve Bülent Yalçın'ın cenazeleri, DNA testleri tamamlanarak memleketlerine gönderildi.  Hakkari’nin Çukurca ilçesinde önceki gece meydana gelen çatış

Şehitler babaocaklarında !

 

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde yaşanan çatışmalarda şehit olan uzman çavuşlar Fırat Yıldırım, Fevzi Algönül ve Bülent Yalçın'ın cenazeleri, DNA testleri tamamlanarak memleketlerine gönderildi. 
 
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde önceki gece meydana gelen çatışmada şehit olan Antalyalı Uzman Çavuş Fırat Yıldırım (23), Afyonkarahisarlı Uzman Çavuş Fevzi Algönül (26) ve Sinoplu Bülent Yalçın'ın cenazelerine Keçiören Adli Tıp Kurumu'nda DNA testi yapıldı. DNA testleri yapılan şehitler için bugün sabah saatlerinde GATA'da askeri tören düzenlendi. Törenin ardından şehitlerin cenazeleri, memleketlerine gönderilmek üzere Etimesgut Askeri Havaalanı'na götürüldü. 
 
Şehit Uzman Çavuş Fırat Yıldırım’ın cenazesi, memleketi Antalya’da merkez Muratpaşa Camii’nde cuma namazının ardından yapılacak törenle Uncalı Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Şehit Uzman Çavuş Fevzi Algönül’ün cenazesi ise Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesindeki Merkez Paşa Camii’ndeki törenden sonra Sinanpaşa Mezarlığı’ndaki şehitlikte toprağa verilecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem