Şehit yakınlarıyla iftarda buluşacak

 Alınan bilgiye göre, Başbakan Erdoğan'ın, şehit güvenlik görevlilerinin yakınlarının yanı sıra terör mağduru sivillerin aileleriyle de buluşacağı iftar programı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın ev sahipliğinde düzenlenecek. İftara, Suriye'nin dü

Şehit yakınlarıyla iftarda buluşacak

 

Alınan bilgiye göre, Başbakan Erdoğan'ın, şehit güvenlik görevlilerinin yakınlarının yanı sıra terör mağduru sivillerin aileleriyle de buluşacağı iftar programı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın ev sahipliğinde düzenlenecek.

 

İftara, Suriye'nin düşürdüğü askeri uçağın pilotları Yüzbaşı Gökhan Ertan ve Teğmen Hüseyin Aksoy'un yakınlarının yanı sıra Bingöl'de canlı bombanın üzerine kapanan Hatice Belgin'in, İstanbul'da bölücü terör örgütünün belediye otobüsüne molotoflu saldırısı sonrasında yanarak hayatını kaybeden 18 yaşındaki Serap Eser'in ve Kumrular sokaktaki terör saldırısında ölenlerin aileleri de davet edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem