Şehit Trabzon'a damat olacaktı...

Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'ndaki memurların görev yerlerine gidişine refakat eden ekibe yönelik bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Hasan Eser'in eşinin Trabzon Tonya ilçesinden olduğu ve Trabzon'da öğretmenlik yaptığı öğrenildi.   Şehit Eser'in (24)

Şehit Trabzon'a damat olacaktı...
Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'ndaki memurların görev yerlerine gidişine refakat eden ekibe yönelik bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Hasan Eser'in eşinin Trabzon Tonya ilçesinden olduğu ve Trabzon'da öğretmenlik yaptığı öğrenildi.
 
Şehit Eser'in (24) Denizli  Merkezefendi Mahallesi'nde yaşayan babası Serdar ve annesi Sevgi Eser'e acı haberi, Emniyet Müdürü Hüseyin Namal verdi. Aileye başsağlığı dileyen polisler, daha sonra eve Türk bayrağı astı.
 
Haberi aldıktan sonra fenalık geçiren şehidin yakınlarına ise sağlık ekipleri müdahale etti. Eser ailesinin yakınları ve komşuları da daha sonra taziye için eve geldi.
31220669.jpg
 
Diyarbakır Gaffar Okkan Polis Meslek Okulu'ndan mezun olan Eser'in, Bilecik'te görev yaptıktan sonra Iğdır'a atandığı öğrenildi. Yakınları, Trabzon'da öğretmenlik yapan Gül Eser ile kısa süre önce nikah kıydıran şehidin, 10 Ekim'deki düğün töreni için hazırlık yaptığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem