Şehit sayısı 26 oldu!

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, terör örgütü mensupları emniyet ve jandarma binalarına ateş açtı. Şehitlerimiz 26'ya yükseldi. 22 de yaralı var. Bölgeden ilk görüntüler:İçişleri Bakanlığı Basın Müşaviri Mürselin Tan, Çukurca'daki hain saldırıda 24 şehit, 1

Şehit sayısı 26 oldu!

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, terör örgütü mensupları emniyet ve jandarma binalarına ateş açtı. Şehitlerimiz 26'ya yükseldi. 22 de yaralı var. Bölgeden ilk görüntüler:

İçişleri Bakanlığı Basın Müşaviri Mürselin Tan, Çukurca'daki hain saldırıda 24 şehit, 18 yaralı olduğunu bildirmişti. Son gelen bilgilere göre şehitlerimiz 26'ya yükselmiş durumda. 22 askerimizin de yaralı olduğu öğrenildi.

Mürselin Tan, AA'ya yaptığı açıklamada, ''Çukurca'da saat 00.45 civarında terörist saldırısı meydana geldi. İlk tespitlerimize göre 24 şehit, 18 yaralı var. Yaralılar hastanelerde tedavi altına alındı. Güvenlik görevlilerinin sevk edildiği Çukurca'da güvenlik kontrol altına alındı. İlçede şu anda durum sakin. Bakanlarımız arasında konuyla ilgili toplantı yapılıyor. Detaylı açıklama daha sonra yapılacaktır'' demişti.

Çukruca İlçe Emniyet Amirliği ile bazı askeri birliklere saat 00.30 sıralarında terör örgütü PKK üyeleri tarafından eş zamanlı taciz atışı yapıldı. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine sıcak temas sağlandı.

Terör örgütü PKK üyeleri ile güvenlik güçleri arasındaki çatışmalar devam ederken, Hakkari'den de takviye ekiplerin istenmesi üzerine Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na da bilgi verilmesi üzerine ilçeye helikopterler gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler