Şehit Polisin Cenazesi Bayburt'a Geldi!

Özel Harekat Şubesi'nde polis memuru olan ve geçici görevle gittiği Cizre'de teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 29 yaşındaki Ömür Erbay'ın cenazesi Erzurum'dan Bayburt'un Arpalı Beldesi'ne getirildi. Cenazenin bayraklarla donatılan beldede caminin

Şehit Polisin Cenazesi Bayburt'a Geldi!
Özel Harekat Şubesi'nde polis memuru olan ve geçici görevle gittiği Cizre'de teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 29 yaşındaki Ömür Erbay'ın cenazesi Erzurum'dan Bayburt'un Arpalı Beldesi'ne getirildi. Cenazenin bayraklarla donatılan beldede caminin morguna konuluşu sırasında şehidin ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.
 
 
Gözyaşı döken şehidin babası Turgut, annesi Neşe ile kız kardeşi Zümran Erbay güçlükle teskin edildi. Şehidin eşi Şeyma Erbay ise, kucağındaki 6 aylık bebeği Uğurkan ile birlikte morga girdi. Sağlık ekipleri, bu sırada fenalaşan bazı şehit yakınlarına müdahalede bulundu.
Şehit polis Ömür Erbay'ın cenazesi, yarın Arpalı Merkez Cami'nde öğle namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem