Şehit polis Şırnak’a gönüllü gitmiş

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Hilmi Bardakçı'nın babası İsmail Bardakçı, oğlunun gönüllü olarak Şırnak'a gittiğini, giderken de "Kalırsam gazi, ölürsem şehit olurum" dediğini söyledi.Silopi'd

Şehit polis Şırnak’a gönüllü gitmiş

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Hilmi Bardakçı'nın babası İsmail Bardakçı, oğlunun gönüllü olarak Şırnak'a gittiğini, giderken de "Kalırsam gazi, ölürsem şehit olurum" dediğini söyledi.

Silopi'de PKK'lı teröristlerin uzun namlulu silahlarla ve roketatarla yaptıkları saldırısı sonucu şehit olan 3 polisten Hilmi Bardakçı'nın Adana'nın Yüreğir ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki evinde yas var. Baba İsmail Bardakçı (67) dev Türk Bayrağı asılan evinin önünde taziyeleri kabul ediyor. Baba Bardakçı'nın gözyaşları içinde "Oğlum yaktı beni, yandım, bu acı beni yakıyor" diye ağıt yaktığı görüldü.

"KALIRSAM GAZİ, ÖLÜRSEM ŞEHİT OLURUM"

Baba Bardakçı oğlunun 1.5 yıl önce Gaziantep'ten tayini çıktığını, kendisinin Şırnak'a gönüllü olarak gittiğini belirterek, "Oğlum daha dün buradaydı bizi görmeye gelmişti. Ama şimdi şehit oldu. Ben gitme dedim o gönüllü olarak gitti. Giderken de "takdiri ilahi şaşmaz" diyerek gitti. Takdir böyleymiş ne diyebiliriz" diyerek ağladı. Baba oğlunun Şırnak'a giderken "kalırsam gazi, ölürsem şehit" olurum dediğini de yanında taziyeye gelenlere söyledi. Bu arada şehidin annesi Selver, eşi Havva ve çocukları İsmail Talha ile kızı Zehra ise evden dışarı çıkmadı.

ADANA'YA 14. ŞEHİT

Bu arada, polis memuru Hilmi Bardakçı'nın şehit olmasının ardından Adana'ya 20 Temmuz 2015'ten sonra başlayan olaylarda gelen 14. şehit oldu. Bu şehitlerden 11'i polis memuru, 3'ü ise rütbeli asker. Son yaşanan terör olaylarında en çok şehit veren il Adana oldu.

Şehit polis Şırnak’a gönüllü gitmiş

Şehit polis Şırnak’a gönüllü gitmiş

Şehit polis Şırnak’a gönüllü gitmiş

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler