Şehit olunca elektriklerini açtılar

Çukurca'da şehit düşen er Piyade Çavuş Birol Elmas’ın, evinde borç yüzünden elektrikleri kesikti.Çukurca’da terhisine 120 gün kala şehit olan Birol Elmas’ın Karakamış Mahallesi’ndeki tek katlı evinin elektriği, birikmiş borcundan dolayı Sakarya Elektrik D

Şehit olunca elektriklerini açtılar

Çukurca'da şehit düşen er Piyade Çavuş Birol Elmas’ın, evinde borç yüzünden elektrikleri kesikti.

Çukurca’da terhisine 120 gün kala şehit olan Birol Elmas’ın Karakamış Mahallesi’ndeki tek katlı evinin elektriği, birikmiş borcundan dolayı Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından bir süre önce kesildi.

ŞEHİT HABERİ GELİNCE ELEKTRİKLERİNİ AÇTILAR
Karakamış Mahalle Muhtarı Adil Kaplan, şehit çavuş Birol Elmas’ın babasını yıllar önce kaybettiğini, annesi Mübyen Elmas’ın biri özürlü olan, biri kız 2’si erkek 3 çocuğuyla yaşadığını belirterek, ‘Yardımlarla geçiniyorlardı.

Ailenin Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.ye bin 200 lira borcu vardı. Bu borcu taksit yaptılar. Yine ödeyemediler. Sonra borç 2 bin liraya çıktı. Bunun üzerine de kestiler. Karanlıkta oturuyorlardı. Şehit haberi gelince de SEDAŞ ekibi gelerek eve elektrik verdi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem